Wednesday 27 June 2007

Μυθος...


Δοθεισης της ευκαιριας λογω καιρου και του αναλογου peoplespotting (αναλύση σε μελλοντικο post) εχω να καταρριψω το μυθο του ανδρικου τυπου "strong and silent". Οχι,καλες μου φιλες και φιλοι..Δεν ειναι δυνατοι και σιωπηλοι.Απλα δεν μπορουν να ανασαινουν και να ρουφουν την κοιλια,σφιγγοντας παραλληλα ολους τους εκτεθειμενους τους μυς.Συνηθως το ολο σφιξιμο/ζορι συνοδευεται και απο το αναλογο χρωμα του μπαρμπουνιου, απουσης της δυνατοτητας αναπνοης. Επισης, οι strong and silent ανδρες δεν εχουν κατι να πουν και ευτυχως δηλαδη γιατι οταν αποφασιζουν να το πραξουν αντιλαμβανεσαι οτι ο εγκεφαλος τους εχει καταστραφει απο την κακη οξυγονωση. Κυκλοφορουν συνηθως με αμανικα, για να φαινεται ο δικεφαλος και παρατηρειται εντονη κινητικοτητα και σε αλλους μυς (π.χ. στηθος) εαν αντιληφθουν οτι καποιο βλεμμα ειναι στραμμενο πανω τους. Το αποτελεσμα αυτου ειναι οι μυς πανω κατω ή αλλιως οι μυς "λουνα παρκ". Μην ξεχασετε τις δραμαμινες,υπαρχει πιθανοτητα ναυτιας απο το πολυ περα δωθε ή απο τα πολλα γελια.

Για αλλα ειδη ανθρωποειδων τα οποια ευδοκιμουν τους καλοκαιρινους μηνες στον ελλαδικο χωρο θα επανελθω με μελλοντικο post. Δεκται παρατηρησεις και συμπληρωματικα posts.

1 comment:

Dannossiel said...

χαχαχα!κλασσικά!αυτοί οι άντρες είναι απλά gay and dumb.κοίτα και αυτό το ποστ μας http://athlieskores.blogspot.com/2007/04/gaynow.html
περιμένουμε τα λοιπά ανδροειδή που ευδοκιμούν στο εύκρατο κλίμα μας!