Monday 24 September 2007

Fucking birthday


Της αγιας Θεκλας

Καθε τετοια μερα αναρωτιεμαι γιατι διαλο πρεπει να γιορταζουμε τα γενεθλια μας.I mean, what's the fuckin' point,γαμω τ'αυτια μου γαμω???Δεν ειναι ψυχαναγκαστικο να εισαι εκεινη τη συγκεκριμενη μερα μεσα στην τρελλη χαρα???Λες και δεν εχεις αλλες 364 μερες το χρονο για να εισαι χαρουμενος,αυτην περιμενες!!! Πολλοι ισως με κατηγορησουν ως μιζερη και γκρινιαρα, αλλα αυτο ειναι κατι που εκτονωνω στο blog αυτο, στην κανονικη μου ζωη φροντιζω να περναω καλα -οσο κι αν ακουγεται περιεργο σε σχεση με αυτα που γραφω.Ετσι λοιπον,η πιεση να ειμαι χαρουμενη με το στανιο στα γενεθλια μου, μου φαινεται αν μη τι αλλο καταναγκαστικο εργο. Το θεωρω εξισου ηλιθιο με το να κανεις δωρα στον καλο σου/καλη σου του αγιου Βαλεντινου. Ρε μαλακα,μονο εκεινη την ημερα τον/την αγαπας δηλαδη??? Οχι,ετσι δεν ειναι? (η μερα του μαλακα, Βαλεντινου-αστερισκος για μελλοντικο post).

Επανερχομαστε λοιπον στο ακυρο της ημερας των γενεθλιων. Ας επικεντρωθω στις ευχες.


Ευχη 1: "Χρονια πολλα".

Gee,thanx,mates αλλα παντα προτιμουσα να ζησω καλα, παρά πολυ. Ουτως ή αλλως η ποιοτητα της ζωης ολων μας απο καποια ηλικια και μετα παιρνει φθινουσα πορεια, isn't it?


Ευχη 2: "Μεγαλη να γινεις με ασπρα μαλλια" (απο το γκαου τραγουδακι).

Η L'Oreal να ναι καλα και την παλευουμε. Εν τουτοις πρεπει να τονισω το εξης οξυμωρο: σχεδον ολοι απο αυτους οι οποιοι προθυμα σου τραγουδουν αυτον τον ηλιθιο στιχο στα γενεθλια σου με υστερικη φωνη, καποια αλλη μερα θα αναφωνησουν με φρικη οταν δουν προσεκτικα την κωμη σου "ΜΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΣΠΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ???".Σε περιπτωση που ειναι μεγαλυτεροι καφροι ή μαμαδες (ειδικη συνομοταξια), θα σου δηλωσουν κυνικα οτι "ε, δεν εισαι και καμια πιτσιρικα πια...".Adorable...


Ευχη 3: "'Αντε, και με ενα καλο παιδι!!!". Συνηθως ακουγεται απο ασχετες θειαδες ή τη μανα σου που ελπιζει εις ματην οτι αλλαξες γνωμη περι γαμου και λοιπων φρικιαστικων καταστασεων. Η αντιδραση σου η οποια προσομοιαζει με τη Lucy απο το Dracula με το που της κολλησαν το σταυρο στη μουρη, ειναι καθαρα αντανακλαστικη. Και καλο θα ηταν ομως να μην προσπαθησεις να αντιπαρελθεις στη συγκεκριμενη ευχη καθοτι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να καταληξεις για αλλη μια φορα να αναλυεις τις ιδεες σου περι γαμου κλπ με μερικα ζευγαρια ματια να σε κοιτουν με το - γεματο ερωτηματικα για τι τι μυαλα κουβαλας - βλεμμα της τσιπουρας που εχει να δει πολυ καιρο τη θαλασσα.

Ευτυχως που δε με πιανουν κρισεις ηλικιας...

Πιθανον το post αυτο να συνεχιστει αλλα δεν παιρνω και ορκο..


-Μαλλον εχει κι αυτος γενεθλια,οπως εσυ.

Ακουσα που του ελεγαν "χρονια πολλα".

-Ελπιζω να τον λενε Θεκλα...


Στα δγιαλα..

2 comments:

gremiii said...

Καλά...και μετά από αυτό περίμενες να σε πάρω τηλέφωνο ΜΩΡΗ????!!!!!!
Θα σε πάρω μωρή και θα σου ευχηθώ, έτσι για να στη σπάσω!!!!
ΑΓΓΓΚΚΚΚΚΡΡΡΡΡ!!!

Χρόνια καλά και άλλες πολλές ακατανόμαστες ευχές που δε θες να ακούσεις. Σου εύχομαι, αυτές που θα ήθελες ΕΣΥ να εκπληρωθούν... Μάκι μάκι...

Anonymous said...

εμενα το απιθανο αυτο ειδος''μαμα''πριν νυμφευθω με ρωτουσε καθε μερα:''Τι θα κανεις με την ζωη σου''ή''πως βλεπεις το αυριο???''και εκανα λοιπον το εξης-της τοιχοκολησα εξω απο την πορτα της ενα πληρες καθημερινο προγραμμα(απο καφε μεχρι τουαλετα)με αστερισκο οτι δεν προλαβαινω καθε μερα να παντρευομαι.Ωστοσο φετος το Σεπτεμβρη στα γενεθλια μου εβαλα ενα κερακι αντι για εκεινο το ενοχλητικο αριθμητικο 32 και ετσι την σκαπουλαρισα ευκολα..Συμπασχω και στηριζω τον δικαιο αγωνα σου.